محتوای آموزشی

 

محتوای آموزشی در سامانه مدیار

در قسمت محتوای آموزشی مسئولین و معلمین می توانند تمامی جزوات، کتاب های کمک آموزشی، فیلم های آموزشی، فایل های آموزشی و سایر موارد را در این قسمت قرار دهند . دانش آموزان می توانند محتواهای آموزشی را مشاهده کرده و نظرات و سوالات خود را مطرح نمایند و یا برای معلم فایل ارسال کنند. همچنین معلم می تواند پاسخ دانش آموزان را بدهد.

نحوه قرار دادن محتوای آموزشی

به منظور قرار دادن محتوای آموزشی بر روی گزینه افزودن کلیک نمایید و سپس فیلدهای زیر را پر نمایید.

محتوا

  • عنوان: نام محتوای آموزشی را در این قسمت قرار دهید. برای مثال آموزش حرف "ب"
  • الویت: با تعیین سطح الویت میتوانید نوبت قرار گرفتن مطلب را در لیست عناوین تنظیم کنید.
  • توضیحات : در این قسمت می توانید یادداشت و توضیحات مرتبط با محتوا را قرار دهید.
  • تصویر و فیلم : در صورتی که محتوای شما به صورت عکس یا فیلم باشد باید در این قسمت قرار دهید. برای این کار بر روی گزینه Browse کلیک کرده و عکس یا فیلم موردنظر را از سیستم خودتان انتخاب نمایید.

در صورتی که در این قسمت تصویر قرار دهید ، قابلیت قرار دادن فایل صوتی بر روی عکس وجود دارد. در این قابلیت که به بخش محتوای آموزشی اضافه شده، معلمین می توانند به جای فیلم گرفتن از تدریس خود که حجم بالایی دارد و آپلود آن سخت است، یک یا چند عکس را به منظور آموزش تهیه نمایند و روی هر یک از این عکس ها صدای خود را ضبط کرده و آموزش را انجام دهند. این قابلیت سبب می شود تا حجم فایل نسبت به فیلم کاهش یابد و در نتیجه سرعت آپلود بیشتر شده و فایل سریع تر در سامانه قرار گیرد. همچنین کیفیت تصاویر به مراتب بالاتر از فیلم است.

به منظور قرار دادن فایل صوتی بر روی عکس، پس از افزودن محتوای آموزشی بر روی گزینه عملیات کلیک کرده و سپس گزینه "ضبط صدا" را انتخاب نمایید.  محتوای آموزشی مدیار

دستور العمل استفاده

1- هنگام ضبط اولین صدا یک سوال در مورد دسترسی به میکروفن از شما پرسیده می شود که ممکن است سوال به انگلیسی پرسیده شود. شما در جواب به این سوال باید حتما Allow را انتخاب کنید.
3- فیلم آموزشی زیر را حتما ببینید تا بتوانید از این قابلیت استفاده کنید.
دانلود فیلم آموزشی
در صورتیکه باز هم با ضبط صدا مشکل دارید دستور زیر را انجام دهید
۱. به تنظیمات گوشی خود بروید
۲. روی Apps بزنید (در گوشی های فارسی معادل فارسیش را بزنید)
۳. برنامه را از لیست پیدا کنید و وارد شوید
۴. روی Permissions یا معادل فارسیش بزنید
۵. میکروفون را فعال کنید. افرادی که گوشی آیفون دارند به منظور استفاده از این قابلیت باید از طریق کامپیوتر و یا safari گوشی خود وارد اکانت شوند و از این بخش استفاده نمایند. همچنین امکان ارسال ویس از طرف دانش آموز وجود ندارد و به همین علت نیازی نیست دانش آموزان برنامه را بروز رسانی نمایند.

  • فایل : در صورتی که محتوای آموزشی شما به صورت فایل PDF ، ZIP ، word ، exell ، power point می باشد باید در این قسمت قرار دهید.
  • قابل دانلود : در صورتی که می خواهید دانش آموزان بتوانند محتوای آموزشی را دانلود نمایند و در گوشی یا کامپیوتر خود ذخیره کنند باید این گزینه را فعال نمایید. در صورتی که این گزینه را فعال نکنید دانش آموزان نمی توانند محتوا را دانلود کنند و برای مشاهده محتوای قرار داده شده باید حتما وارد بخش محتوای آموزشی سامانه مدیار شوند.
  • گروه : در این قسمت می توانید گروه محتوای آموزشی خود را مشخص نمایید. (برای اطلاعات بیشتر به قسمت راهنمای بخش گروه بندی مراجعه نمایید)
  • مدرس : در این قسمت وقتی نام معلم مربوطه را انتخاب می کنید موجب می گردد فقط همان معلم محتوای آموزشی را مشاهده کند و سایر معلمین ، محتوای آموزشی را نمی بینند و نمی توانند محتوای آموزشی سایر معلمین را ویرایش یا حذف کنند. لازم به ذکر است مدیر و مسئولین به محتوای آموزشی کلیه معلم ها دسترسی دارند. در صورتی که معلم محتوای آموزشی را قرار دهد در این فیلد فقط نام خودش را مشاهده می کند و باید انتخاب نماید ولی اگر مدیر یا مسئولین ، محتوای آموزشی را قرار دهند نام کلیه معلمین را در این فیلد مشاهده می کنند و شما باید معلم مربوطه را انتخاب نمایید. برای مثال اگر محتوای آموزشی برای کلاس "دوازدهم ب" و درس ریاضی می باشد ، در این قسمت باید نام معلم ریاضی کلاس دوازدهم ب را انتخاب نمایید. ( لازم به ذکر است در صورتی که بخواهید معلمین یا مسئولین نتوانند محتوای آموزشی را ویرایش یا حذف کنند باید وارد بخش کاربران و قسمت دسترسی ها شوید و در آنجا دسترسی ها را تعیین کنید )    
  • مخاطب : در این قسمت باید مخاطب را انتخاب نمایید و در واقع مشخص کنید که چه کسانی بتوانند این محتوا را مشاهده نمایند. در صورتی که گزینه "همه آموزشگاه" را انتخاب نمایید ، کل دانش آموزان مدرسه می توانند محتوا را مشاهده نمایند. در صورتی که پایه را انتخاب نمایید دانش آموزان کل پایه می توانند محتوا را مشاهده کنند. برای مثال پایه دوازدهم. در این صورت دانش آموزان کلاس "دوازدهم الف" و "دوازدهم ب" می توانند محتوا را مشاهده کنند. در صورتی که بخواهید فقط به یک کلاس محتوا را ارسال نمایید ، در قسمت کلاس می توانید آن را انتخاب نمایید. در صورتی که بخواهید محتوا را به یک سمَت مانند معلم ارسال کنید باید معلم را انتخاب نمایید. همچنین در صورتی که بخواهید محتوای آموزشی را به یک یا چندین کاربر ارسال نمایید در فیلد "کاربر" نام کاربران موردنظر را انتخاب نمایید.

محتوای آموزشی مدیار

 

آموزش تصویری بخش محتوای آموزشی برای معلمین

آموزش تصویری بخش محتوای آموزشی برای دانش آموزان